Szállítási feltételek

A termékekre vonatkozóan megjelenített áraink az aktuális, érvényben lévő és bruttó árak, a 27%-os Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

Munkanapokon legkésőbb 14:00 óráig kell a rendelést rögzíteni, hogy még aznap át tudjuk adni a csomagot a futárszolgálatnak.

Bruttó 20.000 Ft értékű rendelési összeg felett a szállítás ingyenes.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Pick Pack Pont
express-one Express One Hungary Kft
DPD Hungária Kft
Foxpost
Személyes átvétel

FIZETÉSI MÓDOK

1. Előre utalás
2. Utánvétel
4. Bankkártya


FIZETÉSI MÓDOK

• előre utalás: a csomag összegének kiszállítást megelőző átutalása bankszámlánkra;

• utánvétel: a csomag átvételekor a szállítónak készpénzben, egy összegben kifizetés;

bankkártya: A Foxpost automatáknál, valamint a Pick Pack Pontok 80%-ban már lehetséges bankkártyával is fizetni. Kérjük, minden esetben tájékozódj az adott csomagátvételi pontra vonatkozó fizetési lehetőségekről

A termékek árához megrendelés esetén a szállítási költségek is feltüntetésre kerülnek a házhozszállítási mód kiválasztásától függően.

Fontos!
Előre utalás estetén kérjük, a közlemény rovatba tüntesd fel a rendelés számát (pl. Megrendelés 541).
Bankszámlaszámunk: OTP 11738084-29900538

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Pick Pack Pont

Utánvételes átvételi lehetőség az ország 240 településén található több mint 700 átvételi pont egyikén!

PickPackPont-os átadás esetén feltétlenül adj meg mobilszámot, és a lakcímet is, mert átvételnél kérhetik a lakcímkártyádat! 

Átvételi pontok
Az országban megtalálható 700-nál is több Pick Pack Pont ( lista itt: Pick Pack Pontok) segítségével személyesen is átveheted a megrendelt csomagot, akár hétvégén is.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, városok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg,az OMV és az Avanti  benzinkutak többnyire fő közlekedési útvonalak mellett. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor a rendszer értesítést küld sms-ben vagy emailben, melyet követően csomagodat azonnal átveheted, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig.

Díjszabás

  • Utánvétel esetén: 1290Ft
  • Előre utalás esetén: 1090Ft

Szállítási idő Pick Pack Pont átvétel választása esetén:
Ezt az átvételi módot választva 4-5 munkanap alatt a kiválasztott Pick Pack Pont átadóhelyre kerül a kért áru, (amennyiben ennél sürgősebb a vásárlás, kérünk, válassz másik szállítási módot!). Az átadóhelyre történt beérkezésről SMS vagy email üzenetet fogsz kapni.

Amit tudnod kell a csomag átvételével kapcsolatban:

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is be kell mutatni az átvételi ponton. A személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles. Ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe.


express-one

Express One Hungary Kft.

A szállítást az Express One Hungary Kft.futárszolgálata végzi. A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 17.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adj meg, ahol ebben az időtartamban át tudod venni a csomagot!

Díjszabás

  • Utánvétel esetén: 1750Ft
  • Előre utalás esetén: 1550Ft

(A szállítási díjak az ország egész területére egységesek.)

Szállítási idő Express One futárszolgálat választása esetén:
A házhoz szállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.

A csomag állapotáról a csomag száma alapján az Express One Hungary Kft. weboldalán tájékozódhatsz.


DPD Hungária Kft.

Belföldre a megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft. (telefon: 06-1-501-6204) munkatársai munkanapokon 8 és 18 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki az általad megadott címre. Kérünk, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben is elérhető vagy. Amennyiben további információra van szükséged a szállítást illetően, kérünk, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal.
Díjszabás

  • Utánvétel esetén: 1690Ft
  • Előre utalás esetén: 1490Ft

(A szállítási díjak az ország egész területére egységesek.)

Szállítási idő DPD futárszolgálat választása esetén:

Az árut a megrendelést követően 24 órán belül juttatjuk el a futárszolgálathoz, aki ezt követően 24 órán belül eljuttatja a megadott szállítási címre a csomagot.

A csomag állapotáról a csomag száma alapján a DPD Hungária Kft. weboldalán tájékozódhatsz.

Amennyiben a csomagon látszik hogy sérült, szakadt, törött, nyomódott, kérj a futártól kárjegyzőkönyvet. Károkat a kiszállítást követő 7 napon belül írásban jelezd futárszolgálatnak.


Foxpost

A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. Bruttó 20.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási díj ingyenes. Bruttó 20.000 Ft alatti megrendelések kiszállításának díja egységesen bruttó 790 Ft. A megrendelést átveheted az ország különböző pontjain megtalálható FOXPOST terminálon!  Utánvétes fizetés esetén további bruttó 200 Ft utánvétdíj fizetendő, melyet kizárólag bankkártyával tehetsz meg a csomagautomatánál. (Ez a díj előre utalás esetén nem terhel.)

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni! A csomagot az érkezéstől számított 3 napig veheted át az automatából. A saját tárolód nyitásához nincs másra szükséged, csak a megrendelés után kapott egyedi SMS-kódra.

Csomagátvétel menete:

http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Csomagátvételi pontok listája:

http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

A szállítási díjak az ország egész területére egységesek.

Szállítási idő Foxpost választása esetén:

Az árut a megrendelést követően 24 órán belül juttatjuk el a csomagautomatába, ezt követően a futárszolgálat 2 munkanapon belül eljuttatja a megadott szállítási címre a csomagot.

A csomag állapotáról a csomag száma alapján a Foxpost weboldalán tájékozódhatsz.


Személyes átvétel

Debrecenben lehetőség van előre egyeztetett időpontban személyesen átvenni a csomagot. A részletekről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

A megrendelésedet minden esetben e-mail-ben visszaigazoljuk.