Megrendelésének leadásával Ön a partiszervezes.com webáruház vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó adatai:

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a partiszervezés webáruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkekről, bővebb információt a kiválasztott termék oldalán találhat, valamint a termékeket nagyított képek segítségével részletesen megtekintheti.

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:
Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben ( utánvétel)
Előre utalással bakszámlánkra. Ez esetben előzetesen pro-forma számlát küldünk

Szállítási feltételek, határidők:
A szállítási költségek és a részletes szállítási feltételek a Szállítási feltételek menüpont alatt találhatók. A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

Az árucikkek cseréje:
A vevőnek kötelessége szemrevételezéssel átvételkor ellenőrizni, hogy a megrendelt árut kapta-e meg hiánytalanul és sérülésmentesen. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt kérjük jegyzőkönyvbe foglalni a futárral ill. a szállítóval. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

A vásárlástól való elállás joga:
A megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a termék vételárát visszatérítjük Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is Ön viseli. A visszatérítés feltétele a termék hiánytalan és sérülésmentes visszajuttatása lehetőleg a termék eredeti csomagolásában. Az ily módon visszaküldött termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítése a fogyasztót terheli.

Sikertelen kézbesítés:
A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a Megrendelőt terhelik. Kérjük, hogy regisztrációnál fokozottan ügyeljen a pontos szállítási cím megadására!